Dags att fira våra vardagshjältar!

Publicerat

Kategorier

För 16:e året i rad är det dags att fira ryggraden i det svenska samhället, detta i programmet “Svenska Hjältar”.

Programmet – producerat av Brand New Content på uppdrag av Aftonbladet – hyllar vanliga människor som har utfört extraordinära handlingar för andra, i en unik och hjärtevärmande två timmar lång gala som lämnar ingen oberörd.

För att se programmet, som leds av Kristin Kaspersen, sätt på TV4 eller besök aftonbladet.se den 17:e december kl. 20:00.

För mer information, besök gärna www.svenskahjaltar.se, www.aftonbladet.se och www.tv4.se.

Dela inlägget

Se fler nyheter

Succéserien “Svenska Fall” blir podcast

Den 29 augusti är det premiär för den tolfte säsongen av Viaplays populära true crime-serie “Svenska Fall”, som vanligt producerad av Brand New Content. Men redan i dag släpps “Svenska Fall Podcast” med utvalda dramatiska brottsfall från tidigare säsonger.

Vi håller oss till FAKTA!

I dag offentliggjordes vilka program som är med och tävlar i årets prestigefyllda Kristallen-gala. Precis som förra året dominerar Brand New Content kategorin ”Årets Faktaprogram”.

Kampanj om bristyrken inleder samarbetet med Region Gävleborg

Visste du att det kommer behövas 135 000 nya undersköterskor de närmaste 10 åren? Och att det just nu saknas 35 000 personer till olika yrken inom byggbranschen? Detta vill Region Gävleborg göra bot på och med hjälp av Brand New Content tog regionen därför fram en kampanj för att få fler att söka sig till dessa så kallade bristyrken.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Landets bästa kreatörer är redo att hjälpa dig med dina kommunikations- och produktionsutmaningar. Hör av dig så berättar vi mer!