LET’S MAKE CHRISTMAS MEANINGFUL! - 2018 / 12 / 17

ETT GOTT NYTT ÅR FÖR FLER!

2018 / 12 / 17

(For summary in english, see below)

Den 10 december tilldelades Doktor Dennis Mukwege Nobels fredspris för sitt arbete på Panzisjukhuset i DR Kongo. Sedan invigningen 1999 har mer än 50 000 kvinnor och barn som utsatts för sexuellt våld fått vård av Doktor Mukwege och hans personal.

Ända sedan starten har Läkarmissionen haft en avgörande betydelse för verksamheten. I dag bidrar organisationen bland annat till driften av sjukhuset, nutrition av undernärda barn, säkra förlossningar och familjeplanering.

Brand New Content samarbetar sedan drygt ett år med Läkarmissionen för att samla in pengar och sprida kunskap om organisationens viktiga arbete. Det här är en mission vi är stolta över och som vi nu ser fram emot att fördjupa under 2019 så att fler kvinnor och barn runt om i världen ska få möjlighet till en bättre framtid.

Som ett led i det arbetet har vi i år beslutat att avstå julklappar och i stället skänka ett betydande belopp till Läkarmissionen. På så sätt bidrar våra kunder och vår personal till att rädda liv, bland annat på Panzisjukhuset i DR Kongo.

Om du också vill stödja Läkarmissionens viktiga arbete; läs mer på www.lakarmissionen.se.

God Jul & Gott Nytt År från oss alla på Brand New Content!

 

---

As a seasonal greetings gift, Brand New Content has decided to contribute to the charity organization ”Läkarmissionen” and their important work to support the Nobel Peace Prize laureate Dr. Dennis Mukwege at the Panzi-hospital in DR Kongo.

Since the beginning in 1999 Dr. Mukwge and his staff has helped more than 50 000 sexually abused women and children with the support of ”Läkarmissionen”.

If you also want to contribute, please visit www.lakarmissionen.se